ADR Sud Muntenia

„1 IUNIE – Ziua Copilului European”

Agenţia pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia va organiza vineri, începând cu ora 11:00, „1 IUNIE – Ziua Copilului European”, în dorinţa de a promova o gândire europeană şi de a populariza fenomenul de „Uniune Europeană” în rândul celor mici, precum şi pentru a-i informa despre investiţiile realizate la nivelul regiunii Sud Muntenia, cu ajutorul fondurilor REGIO.

Invitaţi să participe la acest eveniment sunt elevi din clasele II – IV de la Liceul Teoretic „Mihai Eminescu”, de la Şcolala cu clasele I – VIII nr. 5 „Nicolae Titulescu” Călăraşi şi de la Şcoala cu clasele I – VIII nr. 1 Modelu.

În cadrul acţiunii de vineri, 1 iunie, la sediul Agenţiei se va organiza un moment artistic, denumit simbolic „Gând de copil”, în cadrul căruia se vor realiza concursuri de creaţii artistice. Astfel, se vor organiza două probe - lucrări de acuarelă şi grafică pe asfalt. Picturile micuţilor vor reprezenta simbolistica unuia din statele membre ale Uniunii Europene. Proba de desene pe asfalt, ce va fi organizată în curtea interioară a Agenţiei, va avea ca teme: Copilăria, Pacea şi Prietenia în EUROPA.

Alte știri ADR Muntenia