ADR Sud Muntenia

ADR Sud Muntenia organizează cea de-a doua Conferinţă Regională a Parteneriatelor

În data de  01 noiembrie 2012, ora 11:00, la sediul Agenţie pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia, are loc cea de a doua Conferinţă Regională a Parteneriatelor. Scopul acestei  conferinţe este acela de a obţine un acord, la nivel regional, privind capitolul „Analiza socio-economică a regiunii Sud Muntenia” din cadrul Planului de Dezvoltare Regională Sud Muntenia 2014 – 2020.

La acest eveniment, organizat în cadrul procesului de planificare a noii perioade de programare  2014 – 2020, participă membrii Grupurilor de Parteneriat Local din regiunea Sud Muntenia.

Agenţia pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia este instituţia responsabilă pentru elaborarea strategiei şi a  Planului de Dezvoltare Regională pentru următoarea perioadă de programare. Experţii din cadrul Direcţiei Dezvoltare vor coordona activitatea Grupurilor de Parteneriat Local şi a Grupurilor Tematice de Parteneriat. Mai multe detalii despre această activitate puteţi obţine contactând Serviciul Strategii, Dezvoltare, Cooperare, e-mail programe@adrmuntenia.ro.

 

Alte știri ADR Muntenia