Acum ne puteți găsi și pe

ADR Sud Muntenia: porți deschise viitorilor „agențieni”

Agenția pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia a organizat în data de 28 februarie, la sediul central din Călărași, evenimentul informativ destinat promovării oportunităților de carieră pentru absolvenții  de studii superioare interesați să-și valorifice potențialul profesional în domeniul dezvoltării regionale.

Cei care au dat curs invitației, completând formularul online, au fost întâmpinați de Mariana Vișan, director adjunct Organism Intermediar POR, Mirela Andreea Tache, director economic, Daniela Camelia Traian, director adjunct Direcția dezvoltare și comunicare, care le-au prezentat participanților regiunea Sud Muntenia și Agenția.

De asemenea, în cadrul întâlnirii s-au prezentat posturile disponibile și s-a realizat familiarizarea potențialilor candidați cu activitățile derulate de instituția noastră.:

  • concurs pentru ocuparea unui post de asistent registrator principal, în cadrul Compartimentului de Asistență managerială și secretariat (11 martie);
  • concurs pentru ocuparea unui post de consilier juridic, în cadrul Compartimentului Juridic (12 martie);
  • concurs pentru ocuparea a două posturi de expert, în cadrul Direcției Comunicare și Dezvoltare, Serviciul Dezvoltare (13 martie);
  • concurs pentru ocuparea unui post de expert în cadrul Compartimentului de formare profesională (14 martie);
  • concurs pentru ocuparea unui post de expert în cadrul Biroului Verificare plăți POR (19 martie).

      Detalii privind cerințele posturilor scoase la concurs, documentele necesare înscrierii, precum și bibliografia concursului se pot afla accesând site-ul Agenției www.adrmuntenia.ro, secțiunea Biblioteca-Documente utile-Bibliografii concursuri de angajare, link: https://www.adrmuntenia.ro/docs/108/bibliografii-concursuri-angajare.

ADR Sud Muntenia este Organism Intermediar pentru Regio şi are responsabilități delegate pentru implementarea acestui program. Mai multe detalii despre posibilitățile de finanţare din Regio puteți obține contactând experții Serviciului Comunicare: 0242/331.769, 0242/315.009, 0728/026.708, fax: 0242/313.167, e-mail: info.regio@adrmuntenia.ro.

Notă

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.