ADR Sud Muntenia

ADR Sud-Muntenia, prezentă și în 2024 la Bursa generală a locurilor de muncă

Vineri, 17 mai a.c., Agenția pentru Dezvoltare Regională (ADR) Sud-Muntenia a participat la Bursa general a locurilor de muncă, organizată de Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Călărași. ADR a prezentat oportunitățile de carieră pentru absolvenții de studii superioare interesați să-și valorifice potențialul profesional în domeniul dezvoltării regionale.

La eveniment au fost invitați să participe reprezentanții mediului privat, ONG-uri, instituții din tot județul Călărași, în total fiind prezentate 200 de posturi vacante adresate tuturor categoriilor de persoane aflate în căutarea unui loc de muncă.

În acest moment, avem scoase la concurs un număr de trei posturi. Pentru a afla mai multe informaţii despre oportunităţile de carieră oferite de ADR Sud-Muntenia, persoanele interesate pot accesa următorul link: https://www.adrmuntenia.ro/stiri/career


Agenția pentru Dezvoltare Regională Sud-Muntenia deține rolul de:
 

  • Autoritate de management pentru Programul Regional Sud-Muntenia 2021-2027 și gestionează peste 1,57 miliarde de euro pentru cetățenii din județele componente ale regiunii - Argeș, Călărași, Dâmbovița, Giurgiu, Ialomița, Prahova și Teleorman.
     
  • Organism Intermediar pentru Programul Sănătate și va gestiona o alocare de peste 376 de milioane de euro pentru județele componente ale Regiunii Sud-Muntenia: Argeș, Prahova, Dâmbovița, Teleorman, Giurgiu, Ialomița și Călărași.
     
  • Organism Intermediar (OI) pentru Programul Tranziție Justă (PTJ) 2021-2027 gestionând peste 277 milioane de euro – fonduri europene nerambursabile dedicate exclusiv județului Prahova – pentru a face față provocărilor economice și sociale legate de tranziția către o economie verde.


În total, ADR Sud-Muntenia gestionează peste două miliarde de euro pentru cetățenii din județele componente ale regiunii - Argeș, Călărași, Dâmbovița, Giurgiu, Ialomița, Prahova și Teleorman.

Așadar, ținând cont de volumul mare de lucru înregistrat la nivelul Agenției, în viitorul apropiat vor fi scoase la concurs mai multe posturi vacante.

Persoanele care doresc să se alăture echipei noastre își pot depune CV-ul la adresa: resurseumane@adrmuntenia.ro, sau la sediul central al ADR Sud-Muntenia.

Alte știri ADR Muntenia