ADR Sud Muntenia

ADR Sud-Muntenia sprijină prin REGIO 2014-2020 dezvoltarea turismului regional

Astăzi, Agenția pentru Dezvoltare Regională (ADR) Sud-Muntenia reprezentată de Liviu Gabriel Mușat, directorul general, alături de directorul Cabinetului Directorului General, Andreea-Mirela Tache, au avut plăcerea de a participa la lansarea oficială a proiectului de turism care a avut ca obiectiv construirea hotelului Ambar, un proiect deosebit care își propune să transforme peisajul turistic al județului Giurgiu.

Proiect Finanțat de Uniunea Europeană: Acest proiect, cu o valoare de peste trei milioane de euro, este rezultatul eforturilor comune și al sprijinului oferit de Uniunea Europeană, prin programul REGIO, care își dorește să impulsioneze dezvoltarea turistică și economică a regiunii noastre.

La deschiderea oficială a hotelului au participat beneficiari direcți și indirecți, angajați și furnizorii de bunuri și servicii în cadrul proiectului.

Hotelul Ambar va oferi turiștilor nu doar cazare de calitate, ci și o experiență unică, punând accent pe tradiții locale, gastronomie și ospitalitate. Proiectul va atrage vizitatori din întreaga țară, fiind orientat spre turismul de vacanță și spre cel de business, contribuind la dezvoltarea comunității locale. Nu în ultimul rând, este un proiect inovator, construcția fiind dotată cu panouri solare și fotovoltaice, în scopul de a reduce consumul energetic. Împreună putem construi un viitor mai verde! 

Colaborare și Viitor: Reprezentanții ADR Sud-Muntenia au subliniat importanța colaborării între autorități, sectorul privat și comunitate pentru a dezvolta și implementa proiecte de care să beneficieze pe termen lung întreaga regiune.

 Mulțumim tuturor celor implicați! O vizită reușită, plină de perspective! Așteptăm cu interes să vedem cum proiectul Hotel Ambar va contribui semnificativ la dezvoltarea turismului din Giurgiu.

ADR Sud Muntenia este Organism Intermediar pentru Regio și are responsabilități delegate pentru implementarea acestui program.

Alte știri ADR Muntenia