Acum ne puteți găsi și pe

Agenţia pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia relansează programul destinat în exclusivitate studenţilor

ADR Sud Muntenia selectează studenţi, care urmează cursurile unei facultăţi economice sau tehnice, în vederea angajării pe perioada vacanţei de vară. Aceştia vor lucra pe bază de contract individual de muncă pe durată determinată, în una dintre cele mai moderne instituţii din regiunea Sud Muntenia.

Avantaje oferite:

  • familiarizarea cu programele finanţate de Uniunea Europeană;
  • mediu de lucru performant;
  • posibilitatea încheierii unor contracte individuale de muncă la terminarea studiilor;
  • salariu atractiv.

Selecţia studenţilor se va face pe baza CV-urilor (CV Europass).

Pentru a participa la selecţie, doritorii trebuie să depună CV-ul Europass, însoţit de o adeverinţă care să ateste faptul că au statutul de student şi urmează cursurile unei instituţii de învăţământ superior – studii la zi, în ani terminali, cuprinzând şi precizarea expresă a perioadei de vacanţă.

Aceste documente se depun până în data de 5 iulie 2013, ora14:00, la sediul central al ADR Sud Muntenia, str. Gen. Constantin Pantazi, nr. 7A, Călăraşi. Persoană de contact: MÂŢU IOANA - şef Birou Resurse umane; e-mail: resurseumane@adrmuntenia.ro; tel.: 0242-331.769.

Interviul la care vor fi chemaţi candidaţii selectaţi va avea loc în data de 8 iulie 2013, ora 10:00, la sediul central al ADR Sud Muntenia, din mun. Călăraşi, str. Gen. Constantin Pantazi, nr. 7A.

Notă

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.