Acum ne puteți găsi și pe

Agenția pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia se pregătește pentru începerea lucrărilor de construire a noului sediu!

În contextul lansării în viitorul apropiat a licitației aferente proiectului „Construire Sediu ADR Sud Muntenia”, reprezentanții Agenției doresc să vină în sprijinul tuturor operatorilor economici care acționează în domeniul construcțiilor, prin punerea la dispoziție a unui unui set minim de informații extrase din cadrul proiectului tehnic ce tocmai a fost avizat favorabil de către echipa ADR Sud Muntenia.

Astfel, prin furnizarea acestor informații minime înaintea demarării procesului de atribuire în cadrul SICAP, ADR Sud Muntenia urmărește maximizarea șanselor a cât mai multor operatori economici, în vederea depunerii de oferte pentru proiectul sus-menționat.

În speranța unei posibile colaborări, echipa ADR Sud Muntenia vă stă la dispoziție pentru informații suplimentare, după demararea procedurii de atribuire.

Mult succes!

Documente

Notă

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.