Acum ne puteți găsi și pe

Atelier international „Bordusani – oameni, istorie, natura. O incursiune in istoria Dunarii

Peste 200 de persoane au participat pe 23 septembrie 2007 la Atelierul international „Borudusani – oameni, istorie, natura. O incursiune in istoria Dunarii”.

Organizatorii acestei manifestari au fost:  Consiliul Judetean Ialomita impreuna cu Ministerul Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si Locuintelor, Ministerul Culturii si Cultelor,  Muzeul Judetean Ialomita , Muzeul National de Istorie a Romaniei si Consiliul local al comunei Bordusani.

 

Evenimentul a facut parte din programul manifestarilor celei de-a VI-a Reuniuni a grupurilor de lucru pentru implementarea Conventiei Europene a Peisajului, programul „Peisajul si Patrimoniul Rural”, actiune de marca in agenda Consiliului Europei.

 

Programul atelierului international desfasurat in judetul Ialomita a cuprins doua manifestari: una dedicata sitului arheologic de interes prioritar „Orasul de Floci” din comuna Giurgeni si alta sitului arheologic si ariei protejate avifaunistic din preajma Popinei Bordusani.

Notă

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.