Acum ne puteți găsi și pe

Cea de-a patra întâlnire a Grupului Comun de Lucru pentru pregătirea următoarei perioade de programare 2014 – 2020 pentru cooperare teritorială româno-bulgară

Marţi, 17 septembrie, directorul Agenţiei pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia, Liviu Muşat, va participa la cea de-a patra întâlnire a Grupului Comun de Lucru pentru pregătirea următoarei perioade de programare 2014 – 2020 pentru cooperare teritorială româno-bulgară.

Evenimentul, ce va avea loc la Albena, districtul Dobrich, va fi organizat de Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice din România şi Ministerul Dezvoltării Regionale din Bulgaria, cu sprijinul Biroului Regional pentru Cooperare Transfrontalieră Călăraşi.

În cadrul acestei întâlniri vor fi prezentate şi analizate documente de referinţă pentru pregătirea următoarei perioade de programare 2014 – 2020 pentru cooperare teritorială româno-bulgară.

Notă

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.