Acum ne puteți găsi și pe

Concurs pentru ocuparea unui post de consilier juridic în cadrul Compartimentului Juridic, la sediul central din Călărași - 28 noiembrie 2017

AGENTIA pentru DEZVOLTARE REGIONALA SUD MUNTENIA

ORGANIZEAZĂ  ÎN DATA DE 28.11.2017, CONCURS PENTRU OCUPAREA A UNUI POST DE CONSILIER JURIDIC ÎN CADRUL COMPARTIMENTULUI JURIDIC, LA SEDIUL CENTRAL  DIN CALARASI, STR. GEN. CONSTANTIN PANTAZI, NR.7A. CONTRACTUL INDIVIDUAL DE MUNCĂ VA FI PE DURATĂ DETERMINATĂ DE 12 LUNI DIN MOMENTUL ANGAJĂRII.

Cerințe obligatorii pentru ocuparea postului:

  • Studii superioare absolvite cu diplomă de licență sau echivalentul acesteia în domeniul științelor juridice;
  • Experiență minim 1 an în domeniul juridic;
  • Cunoștințe foarte bune de operare pe calculator.

Cerințe suplimentare:

  • posesor permis de conducere auto şi disponibilitate pentru deplasări în regiune.

Dosarele de înscriere se vor depune la sediul central al ADR Sud-Muntenia din Călăraşi, str. Gen. Constantin Pantazi, nr. 7A, jud. Călăraşi, până la data de 24 noiembrie 2017, ora 14.00.

Concursul se va desfăşura în data de 28 noiembrie 2017 la sediul central al ADR Sud Muntenia din Călăraşi, str. Gen. Constantin Pantazi, nr. 7A, jud. Călăraşi, începând cu ora 10.00.

Informații suplimentare se pot obține la sediul ADR Sud-Muntenia str. Gen. Constantin Pantazi, nr. 7A, jud. Călăraşi, tel. 0242/331769. Persoană de contact: Ioana Matu- Șef birou resurse umane/e-mail: resurseumane@adrmuntenia.ro . Cuprinsul prezentului anunț, bibliografia, precum si documentele necesare inscrierii la concurs pot fi consultate si pe site-ul ADR Sud Muntenia, la adresa www.adrmuntenia.ro (sectiunea Biblioteca- Documente utile), link: http://www.adrmuntenia.ro/download_file/document/1062/concurs-consilier-juridic-nov-2017.rar.

Notă

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.