Acum ne puteți găsi și pe

Concurs pentru ocuparea unui post de îngrijitor în cadrul Serviciului Administrativ, la sediul central din municipiul Călărași - 16 noiembrie 2017

AGENŢIA pentru DEZVOLTARE REGIONALĂ SUD MUNTENIA

ORGANIZEAZĂ  ÎN DATA DE 16 NOIEMBRIE 2017 CONCURS PENTRU OCUPAREA UNUI  POST DE ÎNGRIJITOR ÎN CADRUL SERVICIULUI ADMINISTRATIV, LA SEDIUL CENTRAL DIN MUNICIPIUL CĂLĂRAȘI. CONTRACTUL INDIVIDUAL DE MUNCĂ VA FI PE DURATĂ DETERMINATĂ DE 12 LUNI DIN MOMENTUL ANGAJĂRII.

Cerinţe minime pentru ocuparea postului:

  • candidatul să fie absolvent de școală profesională
  • capacitatea de a gestiona un volum variabil de munca si de a respecta termenele

Alte cerințe:

  • experiența în executarea lucrărilor de întreținere și reparații în zugrăveli/vopsitorii/finisări de spații interioare și exterioare reprezintă un avantaj

Dosarele de înscriere se vor depune la sediul central al ADR Sud-Muntenia din municipiul Călărași, până la data de 15.11.2017 , ora 12.00.

Concursul se va desfăşura în data de 16.11.2017 la sediul central al ADR Sud-Muntenia din Călăraşi, str. Gen. Constantin Pantazi, nr. 7A, jud. Călăraşi, începând cu ora 10.00.

Informaţii suplimentare se pot obţine la sediul ADR Sud-Muntenia, str.Gen. Constantin Pantazi, nr. 7A, Călărași, tel. 0242/331 769 și/sau la următoarele persoane de contact: Crivăț Aurelian Dănuț- șef serviciu administrativ, e-mail: administrativ@adrmuntenia.ro  şi Mâțu Ioana- șef birou resurse umane e-mail: resurseumane@adrmuntenia.ro . Cuprinsul prezentului anunţ, bibliografia, precum şi documentele necesare înscrierii la concurs pot fi consultate şi pe site-ul ADR Sud Muntenia, la adresa www.adrmuntenia.ro (sectiunea Biblioteca- Documente utile), link: http://adrmuntenia.ro/download_file/document/1057/Concurs_ingrijitor_noiembrie_2017.rar.

Notă

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.