Acum ne puteți găsi și pe

Conferinţa finală a proiectului privind coordonarea implementării Planului Integrat de Dezvoltare al Polului de Creştere Ploieşti

pol_ploiesti_ph_-1450259609.jpg

ADR Sud Muntenia, prin Biroul Coordonator Pol de Creştere Ploieşti, organizează în perioada 16 - 17 decembrie, Conferinţa finală a proiectului „Sprijin pentru coordonarea implementării Planului Integrat de Dezvoltare al Polului de Creştere Ploieşti”, cofinanţat din FEDR, prin POAT 2007-2013.

În cadrul evenimentului, ce are loc la Ploieşti, se vor dezbate atât rezultatele obţinute, cât şi lecţiile învăţate în urma implementării acestui proiect, dar şi a proiectelor aferente planurilor integrate de dezvoltare ale Polilor de creştere şi oportunităţile de finanţare pentru dezvoltarea urbană durabilă şi integrată în perioada de programare 2014 - 2020.

Cu această ocazie va fi prezentat documentul realizat în cadrul Acordului de servicii de asistenţă tehnică, încheiat între ADR Sud Muntenia şi Banca Mondială în cadrul proiectului, respectiv „Strategia Integrată de Dezvoltare Urbană a Polului de Creştere Ploieşti pentru perioada 2014 - 2020”.

Notă

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.