ADR Sud Muntenia

Consiliul pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia s-a reunit în ședință ordinară la Manasia, județul Ialomița

În data de 12 decembrie a avut loc în comuna Manasia, județul Ialomița, ultima ședință ordinară a Consiliului pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia (CpDR) din acest an.

Întâlnirea, desfășurată sub conducerea președintelui CpDR, Victor Moraru, președintele Consiliului Județean Ialomița, a avut pe ordinea de zi, spre aprobare, cinci proiecte de hotărâre cu privire la activitatea Agenției pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia.

De asemenea, au fost realizate informări cu referire la stadiul implementării Programului Operațional Regional 2014-2020 (POR), precum și la stadiul planificării viitoarei perioade de programare. Nu în ultimul rând, au fost prezentate măsurile întreprinse de Agenție pentru implementarea hotărârilor luate în cadrul CpDR.

Consiliul pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia este organismul regional deliberativ, fără personalitate juridică care este constituit şi funcționează pe principii parteneriale la nivelul regiunii de dezvoltare Sud Muntenia, în scopul coordonării activităților de elaborare şi monitorizare ce decurg din politicile de dezvoltare regională.

CpDR Sud Muntenia este alcătuit din 28 de membri, câte patru de la nivelul fiecărui județ din regiunea noastră (Argeș, Călărași, Dâmbovița, Giurgiu, Ialomița, Prahova şi Teleorman), după cum urmează: președintele consiliului județean, reprezentantul consiliilor locale municipale, reprezentantul consiliilor locale orășenești, reprezentantul consiliilor locale comunale.

Alte știri ADR Muntenia