Acum ne puteți găsi și pe

Dezbateri privind programele de accesare de fonduri nerambursabile pentru perioada 2014 - 2020 în judeţul Argeş

În data de 24 iunie, Federaţia Naţională a Grupurilor de Acţiune Locală din România, în parteneriat cu ADR Sud Muntenia, organizează primele două evenimente din cadrul Programului de Conferinţe şi Seminarii – „Măsuri pentru maximizarea impactului finanţărilor europene la nivelul Strategiilor de Dezvoltare Locală”. Aceste evenimente vor avea loc în judeţul Argeş, în municipiile Curtea de Argeş şi Câmpulung Muscel.

Scopul acestor reuniuni este de a stimula dezbaterile între potenţiali beneficiari de fonduri europene din perioada 2014 – 2020, instituţii implicate în gestionarea diferitelor programe, decidenţi administrativi la nivel central şi local pentru identificarea variantelor optime de coordonare a intervenţilor de finanţare.

Evenimentele vor beneficia de participarea activă la dezbateri a reprezentanţilor Asociaţiei Oamenilor de Afaceri Argeş, ai primăriilor, GAL-urilor, fermieri, IMM-uri şi firme de consultanţă.

Notă

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.