Acum ne puteți găsi și pe

Focus grup pentru tineri din judeţul Călăraşi, la ADR Sud Muntenia

noneets_logo_a_n-1394552815.jpg

Mâine, 12 martie, ADR Sud Muntenia, în calitate de partener, organizează un focus grup pentru tineri din judeţul Călăraşi, în cadrul proiectului „NoNEETs – Permanent Training and Assessment Programme to NEETs Young Adults for their inclusion in the labour market and EU society” (Program continuu de instruire şi evaluare pentru tinerii care nu sunt încadraţi pe piaţa forţei de muncă şi nu urmează niciun program educaţional sau de formare, pentru sprijinirea intrării acestora pe piaţa forţei de muncă).

Evenimentul este destinat tinerilor din categoria NEET, cu vârsta cuprinsă între 19 şi 29 de ani, care în prezent nu sunt încadraţi pe piaţa forţei de muncă şi nu urmează cursuri de instruire şi formare profesională. Scopul organizării acestui focus grup este de a identifica problemele reale cu care se confruntă tinerii călărăşeni in integrarea lor pe piaţa forţei de muncă.

Proiectul este implementat de un consorţiu format din şase parteneri (Franţa, Belgia, Spania, Italia, România şi Republica Cehă), se derulează în perioada noiembrie 2013 – octombrie 2015 şi este finanţat de Programul de Învăţare pe tot Parcursul Vieţii (Lifelong Learning Programme), în cadrul subprogramului Grundtvig, Proiecte Multilaterale.

Notă

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.