ADR Sud Muntenia

Iată vin colindători!

„Deschide uşa creştine/ Că venim din nou la tine!”

Cu alai de veselie, în pragul Sfintelor sărbători,
Au sosit la Agenție, micuții colindători!

Ca în fiecare an, ADR Sud Muntenia și-a deschis porțile pentru a-i primi pe cei mai frumoși copii - vestitori ai sărbătorilor de iarnă, sosiți cu tolba plină de spectacole deosebite de colinde tradiționale, menite să ne aducă în suflete bucuria și spiritul sărbătorilor de Crăciun.

Rând pe rând, cu mic, cu mare, ne-au înduioșat și bucurat, prin colindele și urările lor sincere, grupurile de juniori de la Palatul copiilor din Călărași, de la Școala Generală din Jegălia și de la Centrul de Servicii Sociale pentru Copil și Familie SERA din Călărași.

Micuții artiști, îmbrăcați în straie de sărbătoare, ne-au oferit un spectacol autentic de datini și obiceiuri în întâmpinarea Crăciunului și a Anului Nou! Prin farmecul melodiilor și textelor poetice ale colindelor, ne-au transmis cele mai alese urări de sănătate și prosperitate!

Vă mulțumim, dragi vestitori ai sărbătorilor de iarnă, pentru că ne-ați adus în suflete lumina și magia Crăciunului, prin toate momentele speciale oferite astăzi!

Nu este nimic mai frumos în această perioadă decât pasiunea unor mici suflete pentru cântec și tradiție, transmisă, an de an, cu emoție și veselie!

Bucuroși am fost de oaspeți, și la anul iar mai haideți!

Sărbători fericite și La Mulți Ani!

Alte știri ADR Muntenia