ADR Sud Muntenia

ADR Sud Muntenia sprijina comunitatea de etnie roma in vederea absorbtiei Fondurilor Structurale

Agentia pentru Dezvoltare Regionala Sud Muntenia si Biroul Regional pentru Romi 3 Sud Muntenia au semnat pe 14 iunie 2006, la Calarasi, un acord de colaborare. Documentul  prevede derularea de activitati comune privind programele  adresate comunitatilor de romi si finantate din Fonduri Structurale.

 

Acesta este cel de-al treilea  acord de parteneriat semnat de catre ADR Sud Muntenia cu o institutie de nivel regional sau national.

 

Pentru atingerea scopului propus, cele doua parti semnatare vor colabora la elaborarea si promovarea politicilor de dezvoltare regionala ce vor fundamenta Planul de Dezvoltare Regionala.

 

 

Unul dintre obiectivele planului  nostru de actiune este de a ajuta comunitatea sa absoarba cât mai multe fonduri europene. Din acest motiv, Agentia este preocupata sa incheie protocoale de colaborare cu institutiile prin intermediul carora vor fi derulate Fondurile Structurale. Credem ca experienta noastra de aproape opt  ani in domeniul gestionarii fondurilor europene este un aport benefic la viitoarele colaborari” a declarat cu aceasta ocazie Liviu Musat, directorul Agentiei pentru Dezvoltare Regionala Sud Muntenia.

 

 

Protocolul de parteneriat este un acord bazat pe voluntariat din partea ambelor parti. Continutul sau este public si poate fi consultat la adresa http://www.adrmuntenia.ro/biblioteca.php?id=3

 

Contact: Daniela Traian, Consilier Comunicare , ADR Sud-Muntenia, Tel: 0242-331-769, Fax: 0242-313-167, e-mail: comunicare@adrmuntenia.ro

Mihail Eduard Lepadatu, expert Biroul Regional pentru Romi 3 Sud Muntenia, tel. 0242-315-304, fax 0242/318-976.

 

 

Alte știri ADR Muntenia