ADR Sud Muntenia

Comunicat de presa

     In perioada 23-29 octombrie anul curent, o delegatie formata din presedintii Consiliilor Judetene Arges, Calarasi si Ialomita se va deplasa in Regatul Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord. Vizita este organizata prin intermediul Conventiei de Twinning pe care ADR Sud Muntenia o desfasoara impreuna cu Biroul Adjunctului Primului Ministru.

La invitatia Directorului Regional al Biroului Guvernamental pentru Regiunea West Midlands din Anglia, Graham Garbutt, cei trei presedinti vor petrece o saptamana in orasul Birmingham. Unul dintre obiectivele acestei deplasari este intarirea cooperarii dintre regiunea Sud Muntenia si regiunea West Midlands. De asemenea, reprezentantii Consiliului pentru Dezvoltare Regionala Sud Muntenia vor avea ocazia sa constate la fata locului modalitatea in care Fondurile Structurale sunt utilizate in vederea regenerarii regiunii.

      Programul vizitei mai cuprinde intalniri cu partenerii regionali cheie, cu reprezentanti ai Agentiei pentru Dezvoltare Regionala si Consiliului pentru Educatie si Aptitudini precum si deplasari in interiorul regiunii West Midlands.

Alte știri ADR Muntenia