Acum ne puteți găsi și pe

Concurs pentru ocuparea a două posturi de expert în cadrul Serviciului Dezvoltare, Direcția Dezvoltare și Comunicare, la sediul central din municipiul Călărași – 13 martie 2019

AGENȚIA PENTRU DEZVOLTARE REGIONALĂ SUD- MUNTENIA

ORGANIZEAZĂ  ÎN DATA DE 13 MARTIE 2019, CONCURS PENTRU OCUPAREA A DOUĂ POSTURI DE EXPERT ÎN CADRUL SERVICIULUI DEZVOLTARE, LA SEDIUL CENTRAL  DIN CALARASI, STR. GEN. CONSTANTIN PANTAZI, NR.7A. CONTRACTELE INDIVIDUALE DE MUNCĂ VOR FI PE DURATĂ DETERMINATĂ DE 12 LUNI DIN MOMENTUL ANGAJĂRII. ACTIVITATEA VA ÎNCEPE CEL MAI DEVREME LA DATA DE 1 APRILIE 2019.

Cerințe obligatorii pentru ocuparea postului:

  • Studii superioare absolvite cu diplomă de licență sau echivalentul acesteia;
  • Cunoştinţe foarte bune de limba engleză (scris, vorbit, citit);
  • Cunoştinţe foarte bune de operare pe calculator;
  • Capacitatea de a lucra în echipă;
  • Abilităţi excelente de comunicare şi prezentare;
  • Disponibilitate pentru deplasări în țară și în străinătate.

Reprezintă avantaj:

  • Posesor de permis de conducere.

Dosarele de înscriere se vor depune la sediul central al ADR Sud-Muntenia din Călăraşi, str. Gen. Constantin Pantazi, nr. 7A, jud. Călăraşi, până la data de 12 martie 2019, ora 12.00.

Concursul se va desfăşura în data de 13 martie 2019  la sediul central al ADR Sud Muntenia din Călăraşi, str. Gen. Constantin Pantazi, nr. 7A, jud. Călăraşi, începând cu ora 10.00.

Informații suplimentare se pot obține la sediul ADR Sud-Muntenia str. Gen. Constantin Pantazi, nr. 7A, jud. Călăraşi, tel. 0242/331769. Persoane de contact: Traian Daniela Camelia- Director adjunct dezvoltare și comunicare/ email: da.dezvoltare@adrmuntenia.ro și Mâțu Ioana- Șef birou resurse umane/e-mail: resurseumane@adrmuntenia.ro . Cuprinsul prezentului anunț, bibliografia, precum si documentele necesare inscrierii la concurs pot fi consultate si pe site-ul ADR Sud Muntenia, la adresa www.adrmuntenia.ro (sectiunea Biblioteca- Documente utile - Bibliografii concursuri de angajare), link: https://www.adrmuntenia.ro/download_file/document/1136/Concurs-Serv-Dezv-martie-2019.rar.

Notă

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.