Acum ne puteți găsi și pe

Corrigendum nr. 3 la Ghidul Solicitantului simplificat pentru acordarea de sprijin financiar pentru elaborarea documentațiilor necesare implementării proiectelor de specializare inteligentă ale regiunii Sud Muntenia

Agenția pentru Dezvoltare Regională (ADR) Sud Muntenia a publicat Corrigendumul nr. 3 la Ghidul Solicitantului simplificat pentru acordarea de sprijin financiar pentru elaborarea documentațiilor necesare implementării proiectelor de specializare inteligentă ale regiunii Sud Muntenia.
Principala modificare a ghidului este referitoare la perioada pentru transmiterea fișelor de proiect pentru specializare inteligentă până la data de 29 ianuarie 2021, ora 14:00.

Corrigendumul nr. 3 poate fi descărcat de pe site-ul ADR Sud Muntenia, secțiunea Planificare regională > Documente 2021-2027, titlul „Specializare inteligentă”, link: https://adrmuntenia.ro/download_file/article/622/corrindumul-nr-3-fise-SSI-15-12-2020.pdf.

Notă

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.