ADR Sud Muntenia

ADR Sud Muntenia, autorizată ca furnizor de formare profesională a adulţilor pentru ocupaţia „Evaluator proiecte”

adrsm-1413528645.jpg

Începând cu data de 9 octombrie, Agenţia pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia este autorizată ca furnizor de formare profesională pentru cel de-al treilea program de perfecţionare a adulţilor cu specializarea „Evaluator proiecte”, având codul COR 241263, cu număr de înregistrare în Registrul naţional al furnizorilor de formare profesională a adulţilor 51/468/09.10.2014.

În urma acestei autorizări, Agenţia, în calitate de furnizor de formare profesională, va putea organiza programe de formare profesională finalizate cu certificate de absolvire cu recunoaştere naţională, conform art. 2 din Normele metodologice de aplicare a prevederilor Ordonanţei Guvernului nr. 129/2000, aprobate prin Hotărârea Guvernului nr. 522/2003.

Cursurile de pregătire profesională organizate de ADR Sud Muntenia vor fi dedicate angajaţilor instituţiilor publice locale şi angajaţilor proprii implicaţi în implementarea de proiecte cu finanţare nerambursabilă de la Uniunea Europeană, precum şi publicului larg interesat. Durata cursurilor va fi de 40 de ore şi după finalizarea acestora, participanţii vor primi certificate de absolvire recunoscute de Ministerul Educaţiei Naţionale şi de către Ministerul Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale şi Persoanelor Vârstnice.

Până în prezent, Agenţia este autorizată ca furnizor de formare profesională a adulţilor şi pentru următoarele ocupaţii: Manager de proiect, Expert Achiziţii Publice şi Evaluator de proiecte.

Iniţiativa ADR de a oferi cele trei programe de formare profesională vine ca urmare a experienţei acumulate de angajaţii săi de-a lungul celor 15 ani de existenţă ai Agenţiei, interesul fiind de a oferi servicii de calitate întregii comunităţi din regiunea Sud Muntenia.

Alte știri ADR Muntenia