ADR Sud Muntenia

Forumul IMM-urilor, editia 2011- Luxemburg

Camera de Comerţ din Luxemburg va organiza în perioada 10-11 februarie 2011 Forumul IMM-urilor, ediţia 2011. Evenimentul va fi organizat în colaborare cu  partenerii din Marea Regiune (Luxemburg, Renania-Palatinat şi Saarland din Germania, Lorena din Franţa şi Volonia din Belgia ). Evenimentul face parte din manifestările realizate la nivelul Uniunii Europene : B2Fair-International Business Cooperation şi Enterprise Europe Network.
Forumul IMM-urilor are ca scop facilitarea apropierii între firme în vederea stabilirii unor relaţii de afaceri bazate pe încredere şi apropiere reciprocă, prin contactul direct cu partenerii înscrişi la târg..
Matchmaking "B2fair" organizat în cadrul "Forumului IMM-urilor", ediţia 2011,  este o platformă profesională de afaceri care permite întreprinderilor participante să obţină noi  contacte de afaceri , de calitate, să găsească potenţiali parteneri de cooperare şi să facă schimb de experienţe de afaceri la nivel interregional şi internaţional. În plus, "Forumul IMM-urilor" oferă posibilitatea reprezentanţilor companiilor prezente la eveniment să participe la diferite ateliere de lucru tematice.
Forumul IMM-urilor din 2011, se doreşte a fi atât un târg profesionist cât şi o platformă de afaceri, care le oferă companiilor - vizitatori şi expozanţi - întâlniri de afaceri cu alte companii prin intermediul unui catalog on-line care conţine profiluri detaliate ale companiilor şi nevoile/aşteptările în domeniu. Astfel, companiile participante îşi pot planifica sigure cu cine doresc să se întâlnească şi ce subiecte vor să dezbată, ceea ce maximizează potenţialul concretizării parteneriatelor directe.
Forumul IMM-urilor din 2011 se va desfăşura în cadrul unui târg economic ( Foire Contact),  care se va desfăşura pentru a patra oară consecutiv la sediul Luxexpo şi va fi împărţit în pavilioane tematice care vor acoperi toate domeniile de interes, cu privire la crearea, transmiterea şi dezvoltarea de societăţi comerciale, precum şi la finanţare, informaţii şi tehnologii de comunicare (ITC) şi servicii pentru companii.
Companiile participante sunt dispuse să extindă relaţiile de afaceri atât în regiunile învecinate cât şi în multe alte ţări europene. La Forumul IMM-urilor din 2011, se preconizează participarea unei delegaţii a reprezentanţilor oamenilor de afaceri din România.
Participarea delegaţiei oamenilor de afaceri din România alături de reprezentanţi din  Ungaria, Italia, Polonia, Bulgaria,  Croaţia, Serbia, Turcia va contribui la internaţionalizarea evenimentului.
Evenimentul Forumul IMM-urilor din 2011 este oportunitatea ideală pentru reprezentanţii întreprinderilor mici şi mijlocii din România, interesaţi să colaboreze cu mediul de afaceri din Marea Regiune. În acest scop, din momentul înscrierii şi până la desfăşurarea evenimentului, reprezentanţii IMM-urilor din România pot selecta , prin intermediul platformei web, partenerii economici cu care doresc să se întâlnească pe durata desfăşurării evenimentului. Astfel fiecare participant din România îşi poate planifica singur, din ţară , anticipat, cu cine doreşte să se întâlnească şi care sunt subiectele pe care urmează să la discute, ceea ce maximizează potenţialul concretizării parteneriatelor directe.   
Sectoarele de activitate pe care se concentrează Forumul IMM-urilor din 2011 sunt: construcţii, metalurgie, industria de automobile, alimentar, mediu, turism, transport şi logistică.

Informaţii suplimentare referitoare la Forumul IMM-urilor organizat la Luxemburg pot fi găsite la adresa:
http://www.b2fair.com/b2fairScripts/b2fair.CGI?Action=111&EventId=61&Language=044&SD=F&SessId

Alte știri ADR Muntenia