ADR Sud Muntenia

Haideti sa o ajutam pe Ileana!

eneileana-1316168817.jpg

 

Pe această cale dorim să facem un anunţ umanitar cu privirea la strângerea de fonduri  în beneficiul fostei noastre colege, Ileana Ene (Cahn).

Probabil ca o parte dintre voi ştiu deja situaţia ei, iar pentru cei care nu au aflat, Ileana a suferit un accident de circulaţie în urma căruia se află, momentan, imobilizată de la gât în jos.

Cei care  au întâlnit-o pe Ileana îşi pot imagina ce înseamnă acest lucru pentru o femeie cu o înălţime de peste 1,80 m, sportivă şi plină de viaţa, aşa cum am cunoscut-o noi.

În momentul de faţă, Ileana se află în Statele Unite ale Americii, unde a fost transportată  cu un avion special. Costurile de transport au fost foarte mari, aproximativ 100.000 de dolari, iar această suma trebuie acoperită de familia ei.

Aici este link-ul de unde puteti citi despre initiativa ce are loc in SUA http://www.nbcmiami.com/news/Firefighters-Ask-for-Help-To-Fund-Womans-Recovery.html

Pentru a o ajuta pe Ileana, vă rugăm să contribuiţi financiar cu orice suma, bani ce vor fi colectaţi  de colega noastră Victorina Dragu, e-mail contabilitate@adrmuntenia.ro.

 

"Dac-ai intreba pe oricare dintre prietenii Ilenei ce fel de persoana este, ti-ar raspunde cu toţii ca iubeşte viaţa cu pasiune. A fost inginer silvicultor in tara de origine, Romania, si cunoaşte totul despre copaci, flori si plante. La Universitatea Florida Atlantic studia ingineria civila şi, dacă nu ar fi intervenit acest tragic accident, acum ar fi trebuit să susţină examenul de diplomă. Viata ei s-a schimbat odata cu aceasta drama suferita in data de 8 august 2011. 

Ileana si cu mine călătoream în  Romania, pentru a participa la nunta fratelui ei. In timp ce admiram privelistea, tatal ei a pierdut controlul masinii si ne-am prabusit intr-un sant. Mama ei, tatal ei si cu mine am suferit cu răni minore. Din pacate, Ileana si-a fracturat coloana vertebrala la nivelul vertebrei C2 si a suferit rani devastatoare la nivelul maduvei spinarii. In urma accidentului, Ileana nu a mai respirat si au fost efectuate manevre de resuscitare timp de 30 de minute pana la sosirea ajutorului calificat. Spitalul romanesc nu avea echipajul necesar unei astfel de interventii, iar Ileana nu ar fi supravietuit lungului drum inapoi in Statele Unite, motiv pentru care ne-am indreptat spre Grecia. Dupa ce a fost stabilizata la un spital elen si pregatita pentru lungul drum inapoi in Statele Unite, a fost internata la Clinica de recuperare „Jackson Memorial”. Din pacate, asigurarea medicala nu acoperea transportul aerian in afara granitelor Statelor Unite. Cele doua zboruri impreuna au costat peste 100.000 de dolari. Va rugam, daca aveti posibilitatea, sa donati orice suma de bani puteti, pentru a acoperi costurile celor doua zboruri, dar si a viitoarelor tratamente vitale Ilenei."

June Ohlrich, pompier căpitan la  Coral Springs

Mai multe detalii despre povestea emoţionanta a Ilenei găsiţi pe pagina web creată în sprijinul ei

http://www.supportileana.com/

 

 

Va multumim anticipat pentru sprijin,

 ADR Sud Muntenia

 

Alte știri ADR Muntenia