ADR Sud Muntenia

Noutati schema de finantare "investitii pentru proiecte mici de gestionare a deseurilor"

Obiectivul principal al „Schemei de Investitii pentru Proiecte Mici de Gestionare a Deseurilor" (Faza Extinsa) este acela de a oferi autoritatilor publice locale responsabile cu gestionarea deseurilor din regiunile tinta asistenta tehnica si financiara pentru a sustine eforturile lor de a reduce volumul deseurilor si de a stimula colectarea selectiva a acestora.

Sprijinul financiar  va fi oferit de Programul Phare 2004 - Coeziune Economica si Sociala.

 

Suma indicativa globala disponibila pentru  prezenta Licitatie Deschisa este de 21.87 milioane Euro, din care 16.40 milioane Euro provin din fonduri Phare iar 5.47 milioane Euro reprezinta co-finantare de la Bugetul National.

 

Data limita pentru depunerea Cererilor de  finantare este 28 aprilie 2006, ora 16:00 si se vor depune la sediul ADR, din regiunea unde acestea urmeaza sa fie implementate.

 

Pentru mai multe informatii legate de aceast program , contactati reprezentantul ADR Sud Muntenia, George Piperea, telefon 0242-331-769, fax 0242-313-167, e-mail office@adrmuntenia.ro. Contintul programului poate fi descarcat de  pe site nostru http://www.adrmuntenia.ro/biblioteca.php?id=6. De asemenea, a fost realizata o pagina web www.granturi-phare-deseuri.ro  care contine exclusiv informatii legate de aceasta schema de finantare.

 

 

Alte știri ADR Muntenia