ADR Sud Muntenia

Studenţi, la ADR Sud Muntenia, pe perioada vacanţei!

În cursul lunii iulie 2011, Agenţia pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia a lansat un program destinat în exclusivitate studenţilor. Prin această iniţiativă, Agenţia pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia a dorit să ofere avantajul  familiarizării studenţilor cu programele finanţate de Uniunea Europeană şi cu un mediu de lucru performant.
În urma lansării acestui program, la sediul Agenţiei s-au înscris 27 de studenţi care au dorit să-şi petreacă vacanţa de vară într-un mod activ. După  studierea CV-urilor, au fost selectate 18 persoane care corespundeau cerinţelor de recrutare iar intervievarea acestora a avut loc în data de 13 iulie. La finalul acestei etape, au fost aleşi şapte studenţi care au încheiat contracte de muncă, pe perioadă determinată, până la finalizarea vacanţei de vară. Aceştia se vor bucura de toate drepturile salariale ale unui angajat al Agenţiei pentru Dezvoltare Regională  Sud Muntenia. 
Pentru noi este o mare bucurie să primim în rândurile noastre tineri valoroşi. Este al treilea an în care condiţiile ne-au permis să angajăm studenţi şi sperăm ca  iniţiativa noastră să contribuie la dezvoltarea lor profesională ulterioară. În plus, oferim posibilitatea încheierii unor contracte de muncă full time la terminarea studiilor iar acest lucru poate constitui un aport la efortul de a păstra în regiune persoane calificate”, a declarat Liviu Muşat, directorul Agenţiei pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia.

Alte știri ADR Muntenia