Acum ne puteți găsi și pe

Întâlnire regională de consultare cu privire la noua politică industrială

siteadr-1504776026.png

Agenţia pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia, împreună cu Ministerul Economiei organizează în data de 11 septembrie, la Călăraşi, o întâlnire de lucru regională destinată reprezentanţilor mediului public, privat, academic şi de cercetare – dezvoltare – inovare.

Evenimentul va avea loc la sediul Agenţiei, începând cu ora 10:00.

Scopul organizării acestei dezbateri la nivel regional este de a analiza obiectivele noului document de politică industrială, elaborat în cadrul proiectului SIPOCA 7 „Dezvoltarea capacităţii instituţionale a Ministerului Economiei”, cofinanţat din Fondul Social European, prin Programul Operaţional Capacitate Administrativă.

Procesul de elaborare a acestui document necesită o amplă consultare la nivel regional şi naţional a tuturor actorilor implicaţi: autorităţi de stat centrale, regionale şi locale cu competenţe în domeniul economic, reprezentanţi ai industriei, mediului academic şi ai altor organizaţii cu rol catalizator.

Detalii depre acest eveniment aflaţi de la Serviciul Dezvoltare, tel.: 0242/331.769, fax: 0242/313.167, e-mail: programe@adrmuntenia.ro, persoană de contact: d-na Lidia ILIE, expert Serviciul Dezvoltare.

Notă

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.