Acum ne puteți găsi și pe

Lucrări de specialitate privind consolidarea capacităţii interne de prevenire şi anticipare a neregulilor/fraudelor

ippro_studiu1-1437992802.jpg

Institutul pentru Politici Publice (IPP) a organizat în perioada 13-14 mai a.c. „Seminarul Internaţional privind Sisteme eficiente de control pentru prevenirea fraudei cu fonduri europene structurale şi de investiţii în noile state membre UE” în cadrul proiectului „Effective coordination of control systems for preventing fraud with Structural Funds in New EU Member States”, finanţat prin programul HERCULE III – 2014 – LEGAL TRAINING AND STUDIES al Oficiului European pentru Luptă Anti-Fraudă din cadrul Comisiei Europene. În urma întâlnirii au fost finalizate trei documente care îi pot ajuta pe cei interesaţi să îşi consolideze capacitatea internă de prevenire şi anticipare a situaţiilor de corecţii în proiectele din fonduri structurale şi pe cei care coordonează proiecte ample în care există riscul ca anumite acţiuni să fie asociate suspiciunilor de fraudă:

Documentele pot fi consultate şi pe site-ul ADR Sud Muntenia la secţiunea Documente utile, link: http://www.adrmuntenia.ro/documente/materiale_ipp.rar.

Notă

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.