ADR Sud Muntenia

Ordinul pentru modificarea Procedurii privind emiterea acordului de către Inspectoratul de Stat în Construcţii – I.S.C. pentru intervenţii în timp asupra construcţiilor existente

Vă informăm faptul că a fost publicat Ordinul pentru modificarea Procedurii privind emiterea acordului de către Inspectoratul de Stat în Construcţii – I.S.C. pentru intervenţii în timp asupra construcţiilor existente, aprobată prin Ordinul ministrului dezvoltării, lucrărilor publice şi locuinţelor şi al inspectorului general de stat al Inspectoratului de Stat în Construcţii nr. 486/500/2007. Ordinul este publicat în Monitorul Oficial nr. 718/22.10.2008 şi poate fi consultat la secţiunea Programul Operational Regional / Ghidul Solicitantului de pe site-ul nostru.

 

 

Ordinul aduce modificări asupra formularului care trebuie completat pentru solicitarea acordului Inspectoratului de Stat în Construcţii (ISC), asupra modelului de acord, precum şi asupra structurilor din cadrul Inspectoratului de Stat în Construcţii la care trebuie depusă cererea-tip prin care se solicită acordul ISC pentru intervenţii în timp asupra construcţiilor existente.

 

 

 

Alte știri ADR Muntenia