ADR Sud Muntenia

Prima întâlnire a PEER Review Grup din cadrul proiectului Back on Track

În data de 12 septembrie 2024, Agenția pentru Dezvoltare Regională Sud-Muntenia, în calitate de partener a proiectului Back on Track, a organizat prima întâlnire online a Peer Review Grup cu stakeholderi interesați de reintegrarea tinerilor NEET din zonele rurale în educație, formare și piața muncii prin creșterea competențelor de bază, a rezistenței și a mobilității virtuale.

La întâlnire, au participat reprezentanți ai Asociației ADICA Călărași, ai Asociației Oamenilor de Afaceri Pitești, precum și ai companiei Advanced Technology System Târgoviște, toți având experiență valoroasă în colaborarea cu NEET.

În cadrul întâlnirii au fost prezentate obiectivele proiectului, rolul și sarcinile membrilor Peer Review Grup și pașii următori pentru a implementa cu succes proiectul.

Prin implementarea acestui proiect, focusul va fi pe o mai bună calitate a vieții tinerilor NEET din mediul rural, care vor dobândi competențe de autogestionare și reziliență la schimbările economice și  sociale.

Proiectul este finanțat în cadrul apelului 1 al Programului pentru Regiunea Dunării, Axa Prioritară 3 – O regiune a Dunării mai socială, Obiectiv Specific 3.2 – Educație, instruire și învățare pe tot parcursul vieții.

Mai multe informații despre proiectul Back on Track puteţi afla de pe site-ul Agenției pentru Dezvoltare Regională Sud-Muntenia: Proiectul Back on Track (adrmuntenia.ro)

Alte știri ADR Muntenia