Acum ne puteți găsi și pe

Prima întâlnire anuală a Reţelei de Informare REGIO Sud Muntenia

În data de 21 octombrie 2009, ADR Sud Muntenia va organiza o întâlnire de lucru destinată Reţelei de informare REGIO Sud Muntenia. Evenimentul, la care sunt invitaţi toţi membrii reţelei din judeţele aferente regiunii de dezvoltare Sud Muntenia, va avea avut loc în municipiul Călăraşi.

 

În cadrul acestei întâlniri de lucru, membrii vor primi informaţii utile despre Programul Operaţional Regional şi alocarea financiară a acestuia la nivelul regiunii Sud Muntenia. Totodată se vor purta discuţii pe marginea Regulamentului de Organizare şi Funcţionare al Reţelei de comunicatori Regio, document ce a fost aprobat în luna august de către Autoritatea de Management pentru Programul Operaţional Regional din cadrul Ministerului Dezvoltării Regionale şi Locuinţei, şi se vor identifica metode eficiente de colaborare în vederea sprijinirii comunităţii regionale prin diseminarea de informaţii despre posibilitatea de accesare a fondurilor europene nerambursabile.

 

Notă

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.