ADR Sud Muntenia

Primul boutique hotel din municipiul Târgovişte, realizat prin REGIO

Vineri, 27 septembrie a.c., Liviu-Gabriel Mușat, directorul general al Agenției pentru Dezvoltare Regională (ADR) Sud-Muntenia, a participat, la deschiderea Hotelului Aria Suites, realizat în cadrul proiectului „Construire structură de cazare în municipiul Târgoviște”, finanţat prin Regio.

Geomatica S.R.L., din judeţul Târgovişte, în calitate de beneficiar al proiectului, a primit finanțare prin Programul Operațional Regional (POR) 2014-2020, Axa prioritară 2 - „Îmbunătăţirea competitivităţii întreprinderilor mici şi mijlocii”.

Investiția a presupus: construirea unui hotel-apartament; dezvoltarea unui serviciu nou în cadrul societății, respectiv în domeniul turismului şi achiziționarea dotărilor necesare clasificării hotelului-apartament la 3 stele.

Durata de implementare a proiectului s-a încheiat la finele anului trecut, iar bugetul investiției a avut o valoare totală de aproape 7.5 milioane de lei, din care peste 3,8 milioane de lei a reprezentat valoarea eligibilă nerambursabilă din FEDR. 

Am venit cu bucurie la Târgoviște pentru a participa la inaugurarea acestui frumos obiectiv turistic are a fost finanțat prin Programul Regio 2014-2020. Pe lângă valoare mare a proiectului, de 7,5 milioane lei, aș vrea să remarc contribuția beneficiarului, foarte consistentă, de peste 3 milioane lei, ceea ce pentru noi denotă determinate, implicare pentru realizarea acestui proiect. Acest hotel, de tip boutique hotel, este printre cele mai frumoase din toată Regiunea de Dezvoltare Sud Muntenia. Felicit beneficiarii acestui proiect și să tragem speranța că și pe Programul Regional Sud Muntenia 2020-2027 vor mai apărea astfel de obiective turistice care să contribuie la dezvoltarea și mai mult a potențialului Târgoviștei și a întregului județ Dâmbovița. Îi felicit încă o dată pe cei care și-au pus amprenta asupra acestui hotel, este vorba de beneficiar, de constructor, de arhitect, de toți cei care au decorat acest minunat hotel”, a declarat Liviu Gabriel Mușat, directorul general al ADR Sud Muntenia.

De săptămâna trecută, municipiul Târgovişte are deschis primul boutique hotel, de trei stele.

Alte știri ADR Muntenia