ADR Sud Muntenia

PTJ: Lista codurilor CAEN neeligibile pentru microîntreprinderi, în consultare publică

PTJ-web-png_3.png

Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene în calitate de Autoritate de Management pentru Programul Tranziție Justă (PTJ) 2021-2027 a publicat în consultare publică „Lista codurilor CAEN neeligibile”. Pentru a veni în sprijinul solicitanților și al evaluatorilor, lista a fost elaborată pentru componenta „Sprijin pentru creșterea durabilă a microintreprinderilor și crearea locurilor de muncă”, iar perioada de consultare publică este de 15 zile lucrătoare între 8 noiembrie și 29 noiembrie 2023.

Mai multe detalii puteți afla accesând link-ul: https://www.adrmuntenia.ro/download_file/article/1007/lista-codurilor-CAEN-neeligibile-PTJ-consultare.docx.

Perioada de consultare aferentă Ghidului solicitantului pentru acțiunea „Dezvoltarea întreprinderilor și a antreprenoriatului” – componenta „Sprijin pentru creșterea durabilă a microîntreprinderilor și crearea de locuri de muncă” din cadrul Programului Tranziție Justă 2021 – 2027, precum și a anexelor publicate în data de 31 octombrie 2023 rămâne neschimbată, observațiile și comentariile putând fi transmise cel târziu pe data de 21 noiembrie 2023.

Recomandările și comentariile pe marginea anexei pot fi transmise la adresa de e-mail consultarepublica.ptj@mfe.gov.ro.

Ghidul poate fi consultat pe website-ul: https://www.adrmuntenia.ro/apeluri-ptj/static/1781

Alte știri ADR Muntenia