Acum ne puteți găsi și pe

S-a lansat Programul de finantare START

Oficiul Teritorial pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii şi Cooperaţie Ploieşti anunţă că puteţi accesa “Programul pentru dezvoltarea abilităţilor antreprenoriale în rândul tinerilor şi facilitarea accesului acestora la finanţare (START 2009)”, începând cu data de 25.06.2009, ora 09:00, pe site-ul www.animmc.ro, prin completarea unui formular de înscriere on-line.

Tipurile de ajutor se vor concretiza în:
•    Prezentarea atelierului de lucru EMPRETEC. Produsul de bază oferit participanţilor la program este workshop-ul în cadrul căruia tinerii vor putea materializa ideile de afaceri într-un plan care, ulterior, va putea fi finanţat prin schemele mai jos prezentate:

- Schema de finanţare cu credit bancar – AFN – maxim 49% din valoarea cheltuielilor eligibile, dar nu mai mult de 60.000 de lei; credit bancar – maxim 41% din valoarea cheltuielilor eligibile, dar nu mai mult de 50.000 de lei; contribuţie proprie – minim 10%;
- Schema de finanţare fără credit bancar – AFN – maxim 49% din valoarea cheltuielilor eligibile, dar nu mai mult de 60.000 de lei/beneficiar; contribuţie proprie – minim 51% din valoarea cheltuielilor eligibile.

Fondurile nerambursabile (maxim 49%) sunt gestionate şi implementate de Oficiul Teritorial pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii şi Cooperaţie Ploieşti prin Programul START, program de finanţare din fonduri guvernamentale.

Relaţii suplimentare la:
Oficiul Teritorial pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii şi Cooperaţie Ploieşti – str. Cuza-Vodă, nr. 8
Tel: 0244/522.085, fax: 0244/544.054
E-mail: andreea.petre@mimmc.ro; constantin.brezoi@mimmc.ro

Notă

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.