Acum ne puteți găsi și pe

S-a publicat Metodologia de evaluare a planurilor de afaceri pentru accesarea a 40 de mii de euro, prin „Start pentru afacerea ta! – Regiunea Sud Muntenia”!

În data de 11 iunie s-a publicat Metodologia de evaluare a planurilor de afaceri, aplicată în cadrul proiectului „Start pentru afacerea ta! – Regiunea Sud Muntenia”!

Metodologia cuprinde regulile privind organizarea concursului de planuri de afaceri în cadrul proiectului, precum și criteriile de eligibilitate pentru accesarea unui ajutor de minimis de maxim 40 de mii de euro pentru înființarea unor afaceri cu profil non-agricol, în mediul urban.

Grupul țintă al proiectului este format din 336 de persoane fizice care intenționează să înființeze o afacerere non-agricolă și își au reședința sau domiciliul în regiunea Sud Muntenia (județele: Argeş, Călăraşi, Dâmboviţa, Giurgiu, Ialomiţa, Prahova, Teleorman), din care:

  • 236 de șomeri și persoane inactive;
  • 100 de angajați (inclusiv persoane care desfășoară o activitate independentă).

Dacă îndepliniți condițiile de eligibilitate și doriți să vă înscrieți la activitățile proiectului, așteptăm cât mai curând posibil candidaturile voastre.

Reamintim că din luna ianuarie a acestui an, ADR Sud Muntenia, în calitate de partener, împreună cu Asociația Patronatul Tinerilor Întreprinzători din România (PTIR), în calitate de lider, implementează proiectul „Start pentru afacerea ta!  – Regiunea Sud Muntenia”, finanțat în cadrul Programului Operațional Capital Uman, Axa prioritară 3 „Locuri de muncă pentru toți” – România Start-up Plus.

Metodologia de selecție a planurilor de afaceri poate fi consultată aici – https://www.adrmuntenia.ro/proiectul-start-pentru-afacerea-ta/static/1025, precum și pe website-ul PTIR, link: http://www.ptir.ro/wp-content/uploads/Metodologie-selectie-planuri-de-afaceri.pdf.

Detalii despre proiectul „Start pentru afacerea ta! – Regiunea Sud Muntenia” aflați pe website-ul Agenției – www.adrmuntenia.ro, secțiunea Proiecte, link: https://www.adrmuntenia.ro/proiectul-start-pentru-afacerea-ta/static/1025, precum și website-ul liderului de proiect – www.ptir.ro, link: http://www.ptir.ro/?p=2761 și pe pagina de Facebook a proiectului - https://www.facebook.com/startpentruafacereata/.

Notă

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.