ADR Sud Muntenia

S-a publicat spre consultare Metodologia de evaluare a planurilor de afaceri pentru accesarea a 40 de mii de euro, prin „Start pentru afacerea ta! – Regiunea Sud Muntenia”

Vineri, 27 aprilie, Asociația Patronatul Tinerilor Întreprinzători din România (PTIR), în calitate de lider al proiectului „Start pentru afacerea ta!  – Regiunea Sud Muntenia”, a publicat spre consultare publică Metodologia de selecție a planurilor de afaceri. Metodologia este realizată în vederea stabilirii regulilor aplicate privind organizarea concursului de planuri de afaceri în cadrul proiectului „Start pentru afacerea ta!  – Regiunea Sud Muntenia”, finanțat în cadrul Programului Operațional Capital Uman, Axa prioritară 3 „Locuri de muncă pentru toți” – România Start-up Plus.

Consultarea publică se desfășoară în perioada 27 aprilie – 15 mai a.c..

Propunerile și sugestiile celor interesați să aplice planuri de afaceri în cadrul concursului sunt așteptate pe adresele de e-mail: office@ptir.ro, aura.necsat@ptir.ro, în atenția d-nei Aura Necșat – responsabil concurs planuri de afaceri.

Reamintim că ADR Sud Muntenia, în calitate de partener, împreună cu Patronatul Tinerilor Întreprinzători din România derulează de la începutul acestui an proiectul „Start pentru afacerea ta! – Regiunea Sud Muntenia”, prin care persoanele fizice de la nivelul regiunii noastre pot beneficia de cursuri de instruire în domeniul antreprenoriatului oferite gratuit și, totodată, au posibilitatea accesării unui ajutor de minimis în valoare de maxim 40 de mii de euro pentru înființarea unei afaceri cu profil non-agricol în mediul urban din Sud Muntenia.

Metodologia de selecție a planurilor de afaceri poate fi consultată aici – https://www.adrmuntenia.ro/proiectul-start-pentru-afacerea-ta/static/1025, precum și pe website-ul PTIR, link: http://www.ptir.ro/wp-content/uploads/Metodologie-selectie-planuri-de-afaceri.pdf.

Detalii despre proiectul „Start pentru afacerea ta! – Regiunea Sud Muntenia” aflați pe website-ul Agenției – www.adrmuntenia.ro, secțiunea Proiecte, link: https://www.adrmuntenia.ro/proiectul-start-pentru-afacerea-ta/static/1025, precum și website-ul liderului de proiect – www.ptir.ro și pe pagina de Facebook a proiectului - https://www.facebook.com/startpentruafacereata/.

Alte știri ADR Muntenia