ADR Sud Muntenia

Școală modernizată prin Regio, pentru 280 de elevi dâmbovițeni

Miercuri, 29 mai a.c., directorul Direcţiei Organism Intermediar Programul Operaţional Regional din cadrul Agenției pentru Dezvoltare Regională (ADR) Sud-Muntenia, Mariana Vișan, a participat, la invitația primarului Comunei Dragodana, la evenimentul de inaugurare a Școlii gimnaziale Boboci, din satul Picior de Munte, județul Dâmbovița.

Proiectul, a cărui valoare a fost de aproape 11 milioane de lei, a fost cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Regional Operațional (POR) 2014-2020, Axa prioritară 10 - „Îmbunătățirea infrastructurii educaționale”.

La întâlnire a participat președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, alături de reprezentanți ai instituțiilor și ai autorităților publice locale, beneficiari, precum și reprezentanți mass-media.

Obiectivul general al proiectului a vizat extinderea și dotarea școlii cu opt săli de clasă și trei laboratoare, sală de sport, precum și amenajarea și împrejmuirea incintei.

Investiția a presupus crearea de condiții adecvate pentru desfășurarea activităților sportive și educaționale din cadrul școlii prin dotarea corespunzătoare a investiției propuse prin proiect. Astfel, cele 280 de persoane (elevi, cadre didactice și personalul auxiliar), beneficiază, datorită investiţiilor realizate cu fonduri europene nerambursabile, de condiții moderne de învățare.

Alte știri ADR Muntenia