Acum ne puteți găsi și pe

Simpozion cu tema Fondurile Europene: o imensa oportunitate pentru Romania

Pe 14 octombrie 2006 va avea loc la Pitesti, Aula Universitatii “Constantin Brancoveanu”, Simpozionul cu tema Fondurile  Europene: o imensã oportunitate pentru Romania”. Evenimentul este organizat de catre Consiliul Judetean Arges in colaborare cu ADR Sud Muntenia, sub egida Consiliului pentru Dezvoltare Regionala.

Scopul reuniunii este acela de a dezbate perspectivele economice ale Romaniei in contextul integrarii in Uniunea Europeana . In acest sens , vor fi  discutate teme legate de domeniile de interventie ale fondurilor structurale si de coeziune si vor fi prezentate exemple concrete din experienta unor regiuni europene in accesarea fondurilor structurale.

Peste 100 de persoane sunt asteptate sa participe la Simpozionul de Pitesti. Printre acestea se numara presedintele Comisiei parlamentare mixte Uniunea Europeana-Romania si fost vicepresedinte al Parlamentului European,  Giudo Podesta , euro-parlamentarul Salvatore Tatarella, membru al Delegatiei Comisiei Parlamentare mixte Uniunea Europeana-Romania, presedintele Senatului Romaniei, Nicolae Vacaroiu, senatorul Ion Iliescu precum si reprezentanti ai administratiei centrale si locale.

Persoana de contact pentru acest eveniment este dl. Ing. drd. Mircea Draghici, telefon 0248-210-056, mobil 0744-348-899, e-mail mirdraghici@yahoo.com

 

 

Consilier comunicare

Daniela Traian

Notă

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.